My american christmas tree...

Jeg elsker USA, og alt det fantastiske landet har å by på!

....ja, det er sikkert mange som er uenige med meg, men jeg liker virkelig det mange kaller "overfladisk" småprat i butikkene, den overdrevne servicen og ikke minst UTVALGET!! Blir aldri lei av å gå på amerikanske kjøpesentre og plukke med meg alskens dill og dall, som jeg egentlig ikke har bruk for, men som likevel er for fantastisk til å gå fra  ;-)

Dessuten tror jeg de fleste norske butikkansatte, og folk flest har endel å lære av våre venner "over there" hva gjelder service og vennlighet til kunder, naboer eller bare "mannen i gata" Tror ikke det skader å være litt "overblid" i blant jeg ;)

Nå skal det sies at det er endel ting med den amerikanske julefeiringen jeg ikke liker like godt....la meg for eksempel nevne; oppblåsbare nisser og reinsdyr i hagen....blinkende snømenn på 2 meter....omtrent 50.000 lys dekorert rundt huset....osv...osv... 

Det kan helt klart ta litt av....det samme gjelder det å pynte til jul i november, ha juletreet inne i stuen fra 1. desember osv... Jeg elsker julen, men når vi kommer til 5. juledag, er jeg som regel drittlei, og vil helst ha den UT så fort som mulig ;-)Jeg har pleid å kjøpe et par nye ting til juletreet hvert år, og i år har jeg faktisk 10 nye.... De er hjemmelaget, og tro kopi av Riviera Maison sine...haha :)

Nei, jeg har ikke kjøpt med meg én og kopiert den, men da jeg så dem i butikken her om dagen, på juletreet de hadde pyntet, fikk jeg veldig lyst til å ha slike på treet selv. Om det var aldri så amerikansk... Men til 89 kr stykke.....

Jeg har som sagt laget 10 stk, og med stoff og vatt ble det i underkant av 35 kr ;) Pluss litt jobb selvsagt....satt vel knappe 2 timer tenker jeg.

Her ser dere sånn ca formene jeg klippet:

Jeg brukte stoff til 59 kr/meter, og til 5 av hver farge, gikk det med omtrent akkurat 30 cm stoff av hver farge (135 cm bredde) Vatten er platevatt til 29 kr/meter 

Vi er så heldige at vi får edelgran bragt på døra av svigerfar hvert år :) Det har blitt en fin tradisjon, som vi setter stor pris på! I år ligger treet allerede klart ute på verandaen, men vi lar det gå noen dager til før vi tar det inn i varmen ;) Når treet er ferdig pyntet, skal dere få se sløyfene "in action"- på treet!

Enn så lenge; God førjulsstri, og førjulstid ;-)

 

 

8 kommentarer

taubanevegen

19.des.2011 kl.09:50

Sløyfene ser så søte ut! Blir spennende å få se det ferdigpyntede treet!

Fortsatt god førjulstid! :)

Kristina

19.des.2011 kl.11:02

Kjempefine:) Flink og kreativ du!

Kamilla

19.des.2011 kl.18:41

Så søte sløyfer.

Johanne Brekkevold

19.des.2011 kl.21:38

Herlige! Vil se dem på treet! Hva med noen flere bilder fra USA?

Kirsti

19.des.2011 kl.21:42

Kamilla:Takk :)

Kirsti

19.des.2011 kl.21:42

Kristina:Takk for det ;)

Kirsti

19.des.2011 kl.21:42

taubanevegen:Takk fro dedt, og god førjulstid til deg og!!

Kirsti

19.des.2011 kl.21:43

Johanne Brekkevold: Ja, du sier noe der...;) Har vel egenlig ikke somlet meg til å få lagt ut noen enda...men det kommer nok snart på fjæsboka ;)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits