My american christmas tree...

Jeg elsker USA, og alt det fantastiske landet har å by på!

....ja, det er sikkert mange som er uenige med meg, men jeg liker virkelig det mange kaller "overfladisk" småprat i butikkene, den overdrevne servicen og ikke minst UTVALGET!! Blir aldri lei av å gå på amerikanske kjøpesentre og plukke med meg alskens dill og dall, som jeg egentlig ikke har bruk for, men som likevel er for fantastisk til å gå fra  ;-)

Dessuten tror jeg de fleste norske butikkansatte, og folk flest har endel å lære av våre venner "over there" hva gjelder service og vennlighet til kunder, naboer eller bare "mannen i gata" Tror ikke det skader å være litt "overblid" i blant jeg ;)

Nå skal det sies at det er endel ting med den amerikanske julefeiringen jeg ikke liker like godt....la meg for eksempel nevne; oppblåsbare nisser og reinsdyr i hagen....blinkende snømenn på 2 meter....omtrent 50.000 lys dekorert rundt huset....osv...osv... 

Det kan helt klart ta litt av....det samme gjelder det å pynte til jul i november, ha juletreet inne i stuen fra 1. desember osv... Jeg elsker julen, men når vi kommer til 5. juledag, er jeg som regel drittlei, og vil helst ha den UT så fort som mulig ;-)Jeg har pleid å kjøpe et par nye ting til juletreet hvert år, og i år har jeg faktisk 10 nye.... De er hjemmelaget, og tro kopi av Riviera Maison sine...haha :)

Nei, jeg har ikke kjøpt med meg én og kopiert den, men da jeg så dem i butikken her om dagen, på juletreet de hadde pyntet, fikk jeg veldig lyst til å ha slike på treet selv. Om det var aldri så amerikansk... Men til 89 kr stykke.....

Jeg har som sagt laget 10 stk, og med stoff og vatt ble det i underkant av 35 kr ;) Pluss litt jobb selvsagt....satt vel knappe 2 timer tenker jeg.

Her ser dere sånn ca formene jeg klippet:

Jeg brukte stoff til 59 kr/meter, og til 5 av hver farge, gikk det med omtrent akkurat 30 cm stoff av hver farge (135 cm bredde) Vatten er platevatt til 29 kr/meter 

Vi er så heldige at vi får edelgran bragt på døra av svigerfar hvert år :) Det har blitt en fin tradisjon, som vi setter stor pris på! I år ligger treet allerede klart ute på verandaen, men vi lar det gå noen dager til før vi tar det inn i varmen ;) Når treet er ferdig pyntet, skal dere få se sløyfene "in action"- på treet!

Enn så lenge; God førjulsstri, og førjulstid ;-)

 

 

8 kommentarer

taubanevegen

19.des.2011 kl.09:50

Sløyfene ser så søte ut! Blir spennende å få se det ferdigpyntede treet!

Fortsatt god førjulstid! :)

Kristina

19.des.2011 kl.11:02

Kjempefine:) Flink og kreativ du!

Kamilla

19.des.2011 kl.18:41

Så søte sløyfer.

Johanne Brekkevold

19.des.2011 kl.21:38

Herlige! Vil se dem på treet! Hva med noen flere bilder fra USA?

Kirsti

19.des.2011 kl.21:42

Kamilla:Takk :)

Kirsti

19.des.2011 kl.21:42

Kristina:Takk for det ;)

Kirsti

19.des.2011 kl.21:42

taubanevegen:Takk fro dedt, og god førjulstid til deg og!!

Kirsti

19.des.2011 kl.21:43

Johanne Brekkevold: Ja, du sier noe der...;) Har vel egenlig ikke somlet meg til å få lagt ut noen enda...men det kommer nok snart på fjæsboka ;)

Skriv en ny kommentar

hits