En fin-fin søndag :)

Dagen startet med at ungene sov til kl 8.30...

...da sto mor og barn opp og så "To på rømmen", med frokost i sofan, mens far snorket videre ;) (Må bare skryte litt av det, for som regel er det jeg som snorker videre i helgene...)

Etter en kombi frokost- for far/ lunsj- for oss, tok vi på uteklær og kjørte opp til Bekken parkeringsplass, forså å tusle opp til naturlekeplassen ved veien opp til Estenstadhytta. Der herja vi en liten time i snøen, (for der var det faktisk bra med snø!) før vi kjørte opp til Sverresborg Museet og møtte fin-fine Nora, Sebastian og Kristoffer på kaffeen. Vi spiste selvstekte vafler, drakk kakao med krem, og koste oss! Synes den plassen har skikkelig sjarm!

Etterpå tuslet jeg og Kristina rundt i den herlige lille butikken de har der. Der er det MYE fint! Akkurat nå er den julepyntet, og jeg fikk kjøpt med meg noen små skatter ;)

Jeg elsker ballerinaer (min andre fetisj etter lyslykter tror jeg ...;-)) Og kjøpte 2 nydelige ballerinaer, som egentlig var en del av julevarene, men som nok kommer til å henge oppe året rundt i vårt hus ;) 

Ballerinaene finnes i mange forskjellige possiturer og kjolefarger, og koster fra 85 kr pr stk. 

Synes de henger så fint mens de slår piruetter over kaffebaren vår ;-)


En "hit" hos Kristina for tiden, er lydbok med "Marikken på Junibakken", og fascinasjonen var stor da vi fant denne griffeltavlen med griffel til 59 kr, 10 kr for griffelen.Altså, en fin-fin 4. søndag i advent :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits