En fin-fin søndag :)

Dagen startet med at ungene sov til kl 8.30...

...da sto mor og barn opp og så "To på rømmen", med frokost i sofan, mens far snorket videre ;) (Må bare skryte litt av det, for som regel er det jeg som snorker videre i helgene...)

Etter en kombi frokost- for far/ lunsj- for oss, tok vi på uteklær og kjørte opp til Bekken parkeringsplass, forså å tusle opp til naturlekeplassen ved veien opp til Estenstadhytta. Der herja vi en liten time i snøen, (for der var det faktisk bra med snø!) før vi kjørte opp til Sverresborg Museet og møtte fin-fine Nora, Sebastian og Kristoffer på kaffeen. Vi spiste selvstekte vafler, drakk kakao med krem, og koste oss! Synes den plassen har skikkelig sjarm!

Etterpå tuslet jeg og Kristina rundt i den herlige lille butikken de har der. Der er det MYE fint! Akkurat nå er den julepyntet, og jeg fikk kjøpt med meg noen små skatter ;)

Jeg elsker ballerinaer (min andre fetisj etter lyslykter tror jeg ...;-)) Og kjøpte 2 nydelige ballerinaer, som egentlig var en del av julevarene, men som nok kommer til å henge oppe året rundt i vårt hus ;) 

Ballerinaene finnes i mange forskjellige possiturer og kjolefarger, og koster fra 85 kr pr stk. 

Synes de henger så fint mens de slår piruetter over kaffebaren vår ;-)


En "hit" hos Kristina for tiden, er lydbok med "Marikken på Junibakken", og fascinasjonen var stor da vi fant denne griffeltavlen med griffel til 59 kr, 10 kr for griffelen.



Altså, en fin-fin 4. søndag i advent :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits