Brownie cheesecake....mmmmm...

Mmmm....

Oppskriften er tatt fra Trines Matblogg, og du finner den Her

Her snakker vi MEKTIGE saker...men mektig godt er det også!!! Svart kaffe til er obligatorisk, i tillegg er bringebærkremen en frisk nødvendighet og som Trine skriver, ikke kutt for store stykker...


Røren til browniesen er farlig god....se opp for små tyver ...;-)

Kaken må lages i noen vendinger, så det tar litt tid, men du kan gjerne lage selve kaken både 1 og 2 kvelder i forveien. Bare vent med bringebærkremen til servering.


Anbefaler å bruke bakepapir i formen, og heller finskjære kaken før servering. Tro meg, det er ingen krise om man skjærer bort litt kake...det blir mer enn nok ;-)

Server gjerne med noen friske bringebær til også! Et tips er å kjøpe fine, store bringebær om høsten, som du setter med toppen opp i en lav boks (kun ett lag bær), og fryser dem slik. Når du tiner dem siden, kan man nesten tro de er plukket rett fra bringebærbusken :)

Så er det bare å NYYYYYTE....

3 kommentarer

Turid

17.des.2011 kl.14:38

Det så godt ut det!! Skal prøves ja ;)

Det søte liv - Kristine

17.des.2011 kl.16:52

wow, så nydelig kakebilde! Du er hjertelig velkommen til å poste det med link til bloggen din på facebooksiden til Det søte liv om du vil ha litt mer publisitet:-) Hilsen Kristine

Kirsti

18.des.2011 kl.20:09

Det søte liv: Så koselig tilbakemelding da! Det var stas! Nå er vel ikke akkurat dette den fineste kaka jeg har laget, men god er den ;) Haha!

Skriv en ny kommentar

hits