Brownie cheesecake....mmmmm...

Mmmm....

Oppskriften er tatt fra Trines Matblogg, og du finner den Her

Her snakker vi MEKTIGE saker...men mektig godt er det også!!! Svart kaffe til er obligatorisk, i tillegg er bringebærkremen en frisk nødvendighet og som Trine skriver, ikke kutt for store stykker...


Røren til browniesen er farlig god....se opp for små tyver ...;-)

Kaken må lages i noen vendinger, så det tar litt tid, men du kan gjerne lage selve kaken både 1 og 2 kvelder i forveien. Bare vent med bringebærkremen til servering.


Anbefaler å bruke bakepapir i formen, og heller finskjære kaken før servering. Tro meg, det er ingen krise om man skjærer bort litt kake...det blir mer enn nok ;-)

Server gjerne med noen friske bringebær til også! Et tips er å kjøpe fine, store bringebær om høsten, som du setter med toppen opp i en lav boks (kun ett lag bær), og fryser dem slik. Når du tiner dem siden, kan man nesten tro de er plukket rett fra bringebærbusken :)

Så er det bare å NYYYYYTE....

3 kommentarer

Turid

17.des.2011 kl.14:38

Det så godt ut det!! Skal prøves ja ;)

Det søte liv - Kristine

17.des.2011 kl.16:52

wow, så nydelig kakebilde! Du er hjertelig velkommen til å poste det med link til bloggen din på facebooksiden til Det søte liv om du vil ha litt mer publisitet:-) Hilsen Kristine

Kirsti

18.des.2011 kl.20:09

Det søte liv: Så koselig tilbakemelding da! Det var stas! Nå er vel ikke akkurat dette den fineste kaka jeg har laget, men god er den ;) Haha!

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits