Sommerfugler på stas...

....for en billig penge :)

Helt siden jeg så et bilde av sommerfugler på en grein inne i en glassklokke, i et interiørblad i vår, har jeg hatt det litt på hjernen :) Prisen for herligheten lå på rundt 2000 kr (...) og som vanlig satte kreativt tankespinn fart like fort som prissjokket sank inn i meg... Her måtte det finnes en mulighet til få til noe selv...:)

Grunnen til at det har tatt litt tid, er pga sommerfuglene....Glassklokken og fatet har stått klart i skapet, men jeg hadde så lyst på ordentlig, utstoppede sommerfugler....noe som viste seg å være vanskelig å få tak i. Ihvertfall til en billig penge... Jeg har saumfart e-bay, og finner vanvittig billige sommerfuglbilder der (hett tips!!), men de fleste er flatpresset inne i glasset, og de som står på nål, inne i glasset, sendes ikke ut av USA.... Hmmm....

Derfor ble det inntil videre "the next best thing", sommerfugl glansbilder fra Panduro ;-)

Jeg har brukt en grein av trollhassel og hobby-limpistol til å feste sommerfuglene med. Jeg kjøpte to like ark med sommerfugler, og klippet ut hver i to eksemplarer som jeg limte sammen. Glassklokken kostet rundt 100 kr på Åhlens, og fatet kjøpte jeg for 69 kr på en blomsterbutikk. Liker godt at det er rustet i bunn ;)

Resultatet ser slik ut:
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits