Sommerfugler på stas...

....for en billig penge :)

Helt siden jeg så et bilde av sommerfugler på en grein inne i en glassklokke, i et interiørblad i vår, har jeg hatt det litt på hjernen :) Prisen for herligheten lå på rundt 2000 kr (...) og som vanlig satte kreativt tankespinn fart like fort som prissjokket sank inn i meg... Her måtte det finnes en mulighet til få til noe selv...:)

Grunnen til at det har tatt litt tid, er pga sommerfuglene....Glassklokken og fatet har stått klart i skapet, men jeg hadde så lyst på ordentlig, utstoppede sommerfugler....noe som viste seg å være vanskelig å få tak i. Ihvertfall til en billig penge... Jeg har saumfart e-bay, og finner vanvittig billige sommerfuglbilder der (hett tips!!), men de fleste er flatpresset inne i glasset, og de som står på nål, inne i glasset, sendes ikke ut av USA.... Hmmm....

Derfor ble det inntil videre "the next best thing", sommerfugl glansbilder fra Panduro ;-)

Jeg har brukt en grein av trollhassel og hobby-limpistol til å feste sommerfuglene med. Jeg kjøpte to like ark med sommerfugler, og klippet ut hver i to eksemplarer som jeg limte sammen. Glassklokken kostet rundt 100 kr på Åhlens, og fatet kjøpte jeg for 69 kr på en blomsterbutikk. Liker godt at det er rustet i bunn ;)

Resultatet ser slik ut:
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits