Julegavetips...

Tradisjonen tro, må jeg vel også i år komme med et par julegavetips...

Nå skal det vel nevnes at Ophelie ikke akkurat har fått så altfor mye oppmerksomhet de siste månedene, men det er det som er så kjekt med blogging synes jeg...jeg blogger når jeg VIL, og ikke når jeg MÅ! Setter stor pris på dere som følger med likevel altså :)

I år ble jeg rekord tidlig ferdig med julegavene! Mangler 1 nå, så er jeg helt i mål! Grunnen til at jeg begynner så tidlig, er nok like mye at jeg haaaater folkekaos, kø, ingen parkeringsplasser og stressa folk, som soser rundt i byen nå før jul...Jeg var nede i byen rundt midten av november, og lovet meg selv at det skulle bli siste gang før jul, etter å ha brukt ca 30 minutter på å finne parkering, regnet høljet ned, og handlerunden tok minst dobbelt så lang tid pga alle folkene....

Som et resultat av denne iveren, har jeg også rukket å pakke inn alle gavene....før jeg tok bilde...;) Flause....haha!!

Dere får derfor bare noen få tips, men noen virkelig gode tips synes jeg....spesielt den ene gaven, fordi den er til meg selv fra meg selv ;-)

Saueskinnstøfler fra herlige Sheperd 299 kr (rundt 400 for voksenstr tror jeg...), Brandos.Nydelig bamse-koffert med garderobe fra Unisef-kolleksjonen til H&M 299 kr


Den lille prinsen, min desidert favoritt barnebok fra jeg var liten, i fantastisk pop-up utgave, 349 kr Eller hva med å rett og slett bare gi noen en blomst....Jeg er ikke noe god på rødt i interiøret, så denne supersøte rosa julestjernen passet meg helt utmerket! Nok en gang; en gave til meg selv ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits