Lille, søte Marihøne :)

Da er høsten her....

....og jeg syr så det ljomer i veggene, og det ligger tråder og støv i tykke lag rundt om i stuen ;)

Men det er sånn høsten skal være, og det er sånn den stort sett alltid pleier å være her i huset :) Jeg endrer interessefokus med årstiden, og når august er på hell, kan du være sikker på at det ligger bunker med stoff som bare venter på å få en fin fasong!

Synes høsten er en herlig tid! Da er det lov å sitte inne med god samvittighet... Med en kopp med chai-latte og duren fra symaskina, blir det en riktig så fullkommen dag for mitt vedkommende ;)

Jeg har sydd klær og kostymer til ungene i det siste... 

Først ut av hva jeg vil vise dere, er denne marihønekjolen til Sofia.

Både mønster og stoff er fra Stoff & Stil, og selve kjolen var ganske grei å sy.


Kjolen er sydd i "ballongform", med strikk nederst. Den er foret med svart bomullsstoff. Jeg glemte helt å følge sybeskrivelsen underveis, noe som endte med at armåpningene ikke fikk skjult søm....angrer litt på det nå...;-/


Følehornene har jeg laget av sorte piperensere fra Panduro, sorte pongponger fra S&S, diadem fra S&S og svart bomullsstoff. Har festet alt med min høyt elskede limpistol ;-) I tillegg har jeg festet en remse med svart antiskli (sånn til å legge under matter) på innsiden av diademet, slik at det sitter bedre på.

DA! Da er vel karnevalkostymet klart da...

Allerede ;)

2 kommentarer

Anita

23.okt.2011 kl.12:39

Nei så søt! Du har ikke lyst å legge ut oppskrift, eller du har gjerne ikke brukt oppskrift? :)

Kirsti

23.okt.2011 kl.19:21

Anita: Takk :) Mønster finner du på denne adressen: http://www.stoffogstil.no/Katalog/Monstre.aspx?group_id=8385

Jeg kjøpte også stoffet på stoff og stil, samt hårbøyle som jeg brukte limpistol til å feste svart bomullsstoff. Tredde 2 svarte pongponger (også fra S&S) på svarte piperensere, og festet det til diademet. Veldig enkelt ;) Lykke til!!

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits