Genialt!

.....ganske enkelt genialt!

Fikk et tips via bloggen til familien Brekkevold om den svenske Måleributiken som selger tapeter, maling og diverse annet innen interiør. Dette var et genialt tips, for her selger de også tapetprøver på hele 1 meter!! Det er vel ca dobbelt så lange som de man får kjøpt (om man i det hele tatt får kjøpt) på andre tapetforretninger. Bredden er som vanlig tapet på 0,52 meter.

Det står at de kan ha noe dårligere kvalitet i trykken eller små feil, men dette er minimalt i såfall. Har ikke sett en eneste feil på de jeg har bestilt, og de er rett og slett råfine!! 

Alle tapetene på bildene er fra PIP sin kolleksjon. Det er de som selger de herlige servisene de har på

Fairytale Cupcakes ;)

De 2 første tapetprøvene er gratis, og deretter betaler man kun 13 nkr per stk. Fraktfritt er det også, så dersom man klarer å holde seg under tollgrensen på 200 kr, kan man virkelig gjøre noen små varp her! Leveringen er også superkjapp! Fikk mine i løpet av noen få dager bare!Dette er virkelig midt i blinken for meg som er så glad i å pusse opp gamle møbler. Jeg digger å bruke tapetrester til å fremheve vakre detaljer på et møbel. Nå skal tannlegeskapet jeg pusset opp til ungenes Maileg kaniner få forskjellige tapeter i hvert rom, og den nye køyesengen til ungene skal få seg tapet på sengeenden ved fotenden. Sjekk det ut selv HER

ANBEFALES VIRKELIG!

8 kommentarer

Marianne

15.aug.2011 kl.10:56

Wow, fine!

For et råtips, dit må jeg nok ta den virtuell turen :-)

Kirsti Lånke

15.aug.2011 kl.11:18

Like genialt som denne siden er den virtuelle måten å shoppe på ;-DD Have a nice "stay" ;)

Marianne

15.aug.2011 kl.11:48

Hah! Da var 10 prøveruller bestilt, så fiiiine de var! Gleder meg som et barn ;-)

Kirsti

15.aug.2011 kl.12:19

Marianne: Liker effektive damer Marianne ;-)

Turid

15.aug.2011 kl.23:06

10 ruller er bestilt her også! Superbra tips!! Takk!

Kirsti

17.aug.2011 kl.23:26

Turid:Nice! Det er rett og slett genialt ;-)

Nora

19.aug.2011 kl.21:49

Dette er lurt ja, jeg har i flere år gjort slik jeg:) har tapetsert små skoesker som egentlig er for barnesko, for der henger jo også lokket på så praktisk, og inni dukkehus, eller klippe ut som stjerner og feste på veggen på barnerommet. Eller lage en nydelig babyuro...mulighetene er mange! Så og si alle nettbutikker med tapeter tilbyr slikt, og som du sier. Det er genialt! Jeg betalte forresten kun en halv euro, altså 50cent, pr.ark fra Wallpapersfromthe70s.com, det er to år siden men tror de har slikt enda? men der er arkene kun ca a4 (noe større). Billig og perfekt hvis man skal tapetsere inni dokkestue etc:)

Kirsti

22.aug.2011 kl.20:51

Nora: Ja, det er glimrende :) Jeg har alltid bare brukt gamle rester, men nå har jeg jo mer valgmuligheter ;) Det jeg synes var så bra med denne siden, var at prøvene er på hele 1 meter!! Nå skal jeg dra og hente ny pakke fra dem på posten ;-)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits