Goder fra hagen....

Den "svææære" hagen vår...:)

Men frukt og bær bærer den ihvertfall!!

I år har det vært masse deilige, søte og stOre jordbær, markjordbær (jentenes poppis) tomater, sukkererter, margerter, gulerøtter, salathoder, gressløk, persille, oregano og timian. ALT har grodd som bare det!

Tanken har faktisk slått meg denne sommeren, at egentlig er det litt digg med en såpass liten hage, for da orker man kanskje heller å stelle og stulle med den, samtidig som vi faktisk får nyttiggjort oss av alt i år! Selvfølgelig skulle vi gjerne hatt litt mer av noen ting...blant annet jordbærene...mmmmm! Men det er utrolig hvor lenge det holder likevel!

Kristina med en av sommerens jordbærfangster....


Sukkererter er alltid like populært blant ungene!


Endelig røde tomater!!!

Klatrerosene jeg plantet i fjor, klippet jeg ned såpass mye at det kun sto igjen ca 20-30 cm på høsten. Dette resulterte i at den har blitt tett og veldig fin allerde, enda det bare er andre sesongen! De er nå ca 170 cm høye, og blomster noe helt vanvittig! Det kommer stadig masse nye skudd, så jeg tror vi vil ha glede av denne til langt utover høsten!

Er det noen som har tips til hva man bør gjøre med beskjæring før vinteren på andre sesongen??? Skal man vente til våren??? Bør jeg tildekke med kompostjord nederst? (gjorde ikke det i vinter...)

Takker for tips ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits