Køyeseng til jentene :)

Endelig!!!

Kristina har hatt nedtelling, og endelig er køyesengen ferdig!!

Min far har laget en helt fantastisk fin køyeseng i 160 cm lengde. Jeg har lett overalt, men finner ikke annet enn 200 cm lengde i butikkene. Til slutt fant jeg en til 10000 danske kroner....vel....

Det som er så kjekt med min far, er at man kan bare lage en skisse over hva man ser for seg, også fikser han det ;) Alltid like bra! Sengen passer perfekt på rommet til jentene, og etter at sprinkelsengen ble fjernet, ble også rommet virkende mye større, og ikke så overfylt :)
Sengehestene kan enkelt hektes av, slik at nedrekøyen kan brukes som sofa på dagtid. De runde ryggputene er fra Ikea, og hadde perfekt lengde på 80 cm hver ;-D

Stigen kan også enkelt hektes av, noe som er en fordel i og med at minstemor gjerne vil klatre opp og turne i overkøyen selv om ikke vi er der....så for å unngå at hun deiser i gulvet med et brak, får stigen ligge oppi på dagtid inntil videre....

Sengen er malt hvit med oljemaling.

Den er laget som 2 enkeltsenger og et slags mellomledd på ca 15-20 cm høyde. det er store tretapper på alle fire hjørner av mellomleddet, både på over- og undersiden. På denne måten kan man om ønskelig enkelt "løfte av" overkøyen, fjerne mellomleddet, og bruke den som to enkeltsenger.

Første natt gikk så som så.... Kristina var så spent, at hun ikke hadde sjans til å få sove....Sofia ble kjempe gira av at storesøster var gira, og sammen ble de dynamitt ;)

Det hele endet med at lillemor havnet i reiseseng på gulvet.... Får håpe det går seg til!

12 kommentarer

dandilion

09.aug.2011 kl.20:46

Flott seng og praktisk laget til! Kjekt at den er så fleksibel :)

taubanevegen

09.aug.2011 kl.21:16

For en fantastisk flott seng! Virkelig forseggjort. Den ser veldig solid ut, det blir det jo gjerne når noe er hjemmelaget! Flink far du har! :) Tapeten på den ene veggen ser forresten veldig fin ut! :)

Johanne

09.aug.2011 kl.23:27

Lekker! Du har lagt ut så mange fantastiske innlegg i det siste:) God sensommer!

Marianne

10.aug.2011 kl.12:07

Det ble litt av en seng! Ahhh, nå ønsker jeg meg en snekker i familien. Når skal jeg be pappa om hjelp til å sprøyte litt betong her og der liksom ???! Den drar jeg ikke særlig nytte av :-)

Kanskje du og far burde starte nettbutikk, hvor han kan lage møblene og du kan lage tilbehøret! "Solem Møbel Eft." Det hadde vært noe!

Har de sovet i den begge to til nå? Ingen flere netter i reiseseng? :-)

Kirsti Lånke

10.aug.2011 kl.13:23

Hehe, ja, også kan du Marianne ta ansvar for det økonomiske i bedriften?? Ok??? Hadde vært no´ det! Nå sover de så søtt i den begge to atte ;) Var bananas første natten, men det roet seg heldigvis!

Nauar

14.aug.2011 kl.02:54

Hei, dette var en meget flott seng! Har selv lett overalt, men finner ingenting. Denne her var akkurat en slik en jeg også ønsker til mine små...

tanjaspassion

15.aug.2011 kl.11:29

Kjempefin, jeg skal gjerne være første kunde hos Solem møbel;)

Kirsti

15.aug.2011 kl.12:20

tanjaspassion: Takker for den! Skal si fra når vi åpner ;) Hihi!

Nauar

15.aug.2011 kl.12:20

Ja. Tror du din far kunne tenkt seg å begynne å masseprodusere Marianne?

Kirsti

15.aug.2011 kl.12:21

Nauar: Ja jeg synes også den er genial, for den tar såpass liten plass! Veldig synd at det ikke er å oppdrive omtrent... Jentene koser seg med den, og føler seg ordentlig store når vi tar bort sengehesten og lager sofa om dagen ;)

Nauar

15.aug.2011 kl.12:39

ja, det kan jeg tenke meg:) Der er utroooolig heldige som har en sånn handyman til bestefar!

Nauar

15.aug.2011 kl.12:40

På kommentaren mente jeg Kirsti ikke Marianne:)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits