Lampeforn(ø)yelse ;)

Jeg har det med å se ting jeg får veldig lyst på.....

...gjerne i interiørblader eller butikker.... Og dersom jeg ser noe i et blad, er det ikke alltid det står presisert hvor det kommer fra. Dette ender som regel opp med en intens googling og jakt etter akkurat denne tingen, som fester seg til minne, og truer med å gjøre meg smågal dersom jeg ikke finner den....hehe. Og noen ganger finner jeg den ikke, og setter i gang med å lage den selv :) 

Denne lampen er en av sistnevnte situasjon. Det vil si, jeg har gått og tenkt på den og planlagt veldig lenge, for jeg har slitt med å finne en skjerm som er akkurat passe stor, skrår litt utover, og har feste øverst til takoppheng. I mellomtiden har jeg også skjønt at det mest sannsynlig er TineK home som har den flotte orginalen, og jeg har sett noen av dem på Home & Cottage, men det var akkurat den fargen jeg så i Bonytt for en tid tilbake, som var så utrolig fin!

Jeg fant denne gyselige skjermen på salg på Christiania lampemagasin i Oslo i sommer. Den hadde alt; perfekt størrelse, litt skrå utover, og taklampeoppheng. Det eneste som var litt dumt var fargen.... Jeg brukte derfor hvit maling og rullet over mange strøk før jeg trakk opp skjermen. Dette for å unngå at det skulle lyse orange gjennom stoffet når den står på ;) På bildet har jeg forsøkt å spraye den med hvit billakk, men det var ingen suksess :)

Stoffet er en litt stiv fôrsilke fra Stoff&Stil. Jeg har sydd sammen en stor ring og laget løpeganger øverst og nederst, samt en pyntekant øverst. I løpegangene har jeg tredd en snor uten strech, som jeg har knytt stramt. Lampeopphenget er fra NUD, som du får kjøpt på bl.a Interia fra 299 kr.

 

Resultatet:


 

4 kommentarer

trudehk

07.aug.2011 kl.22:44

Så kreativt - kjempefin ble den!!

dandilion

07.aug.2011 kl.22:59

Det ble flott! :)

Kirsti

10.aug.2011 kl.11:04

dandilion:Tusen takk ;)

Kirsti

10.aug.2011 kl.11:04

trudehk:Takk for det ;)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits