Det spirer og gror!

Den pittelille kjøkkenhagen vår viser seg fra sin beste side om dagen...

Jeg synes det er så tilfredsstillengde gøy å se at det spiser og gror i kjøkkenhagen! Vi har allerede kost oss med salat og gressløk, og ungene venter superspente på både gulerøtter, margerter og sukkererter...

Det er nok like før sukkerertene spretter ut, for den har allerede blomstret en stund.

Det er ikke store flekken, men som min mor sa her om dagen, det er utrolig hva det er plass til på en slik liten flekk, og den er plassert så lunt at det snart bugner ;) 

Jordbærene i fjor var de beste vi hadde smakt, og i år ser det ut til at vi får endel...Jeg og Kristina har tellt dem, og kom til over 50!!! Haha tenker dere sikkert nå...men 50 bær er faktisk ganske mye på bare 9 planter det! Så det så!! ;)

Nyt sommeren videre alle sammen!!

3 kommentarer

Johanne Brekkevold

28.jun.2011 kl.11:41

Wow, det har gått fort der:) Jeg skjønner at jeg har vært veldig sen med å plante ut, jaja. Det vokser fort nå iallefall, håper også at det skal være endel å nyte til høsten. Gressløken er dog allrede klipt ned og jeg regner med den vokser opp en gang til før sesongen er over. God sommer! Lovely blogg!!!

dandilion

28.jun.2011 kl.12:05

Der så det grønt og fint ut :) Jeg har sådd sukkererter, men var litt sent ut. Kanskje det blir sukkererter på oss på sensommeren. Jeg synes også at det er kjekt å følge med på det som spirer og gror i hagen :)

Kirsti Lånke

28.jun.2011 kl.18:01

Ingen fare Johanne, det gror nok sikkert mer enn nok hos dere også i løpet av sommeren. Vi hadde en heller dårlig avling med den kalde sommeren som var i fjor, så jeg sådde ekstra tidlig i år....faktisk så tidlig at jeg allerede er på runde 2 med salat, og kanskje jeg rekker en runde til med gulerøtter også....siden de er rasktvoksende... Gøy er det ihvertfall!! Skulle gjerne hatt litt større plass ;-)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits