Å "piffe opp" en hverdagsmiddag...

...det var nettopp det jeg gjorde da jeg skulle ha hele familien til bursdagsmiddag for en stund siden...

Jeg hadde veldig lyst til å servere fisk, men syntes det ble litt hverdagslig til en 30-årsdag...haha, særlig! Nå, i allefall hadde jeg lyst til å piffe den opp litt. Akkurat det å ha blåmuggost i, er noe vi gjerne gjør til hverdags også. Både vi og ungene digger det.

Du trenger:

Torskefilleter (anbefaler gourmet torsk fra Findus eller de fineste filetene fra Gode hav)

Miniplommetomat

Blåmuggost (Selbu blå fungerer utmerket!)

Meierismør

Hvitløk

Flaksalt og nykværnet pepper

Til tilbehør har jeg laget:

Smørglassert asparges, sprøstekt bacon, nypotet og spinatsalat.

Oppskrift på spinatsalat:

Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres det lett i stekepannen i olje, før du legger over spinatbladene. Krydre med flaksalt og litt pepper, samt ristede pinjekjerner. Når spinaten "faller sammen" er salaten ferdig.



Bon apetit!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits