2 glade små jenter :)

Begge mine døtre storkoser seg i lekestua!

Det gjorde de forsåvidt da den ble ferdig i fjor sommer også, men minstemor har nok hakket mer glede av den i år, som 2-åring! Eldstemor er en smule oppgitt over det hun mener er en liten "rabbelgass", som hun kaller Sofia, som bare ødelegger leken hele tida... Hun prøver desperat å få til en morsom mor-storesøster og lillesøster-lek med Sofia ( på spørsmål om hvorfor storesøster og lillesøster i stedet for mor-far og barn, får man til svar: "pappan er død han"....) Sofia på sin side, har nok ikke helt kommet dit at å leke med andre er så veldig interessant enda, og kjører stort sett sitt eget show ;-DVel, nå er i allefall årets lekestue-sesong godt i gang, og alle som vil komme på luft-kaffe, luft-te eller luft-kake, er hjertelig velkommen :-)Håper dere alle koser dere med SOMMER i lufta!!

Ha en fin dag i varmen alle sammen!!

 

2 kommentarer

taubanevegen

09.aug.2011 kl.21:45

Nå har jeg lest mange av innleggene dine og sett så mange flotte bilder at jeg sender en venneforespørsel! Inspirerende blogg som jeg gjerne vil følge! :)

Kjempesøt dukkestue både utvendig og innvendig! Lekkert, mange fine detaljer. Tenker jentene dine koser seg der, ja! :)

Kirsti

10.aug.2011 kl.11:01

taubanevegen:Så koselig at du liker bloggen! Det er veldig gøy med sånn tilbakemelding! Takker ja til venneforespørselen :)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits