Nye gardiner til lekestua!

Det tok sin tid, men nå er de endelig ferdige :-)

Når jeg får noe fore, tar det som regel ikke så veldig lang tid før det er ferdig, fordi jeg får nærmest tvangstanker av å ha det hengende over meg ;-D MEN, disse gardinene har vært planlagt i over ett og et halvt år før de endelig ble hengt opp for et par dager siden... Stoff og pinner har ligget i skapet og ventet, og grunnen til at jeg ikke har ordnet dem ferdig før, er rett og slett fordi jeg hater å brodere....

Jeg hadde tenkt å brodere et slags monogram på hver gardin. Ett for Sofia på den ene, og ett for Kristina på den andre. Får å få til det, måtte jeg først lage monogrammet på en PC eller noe sånn, forså å utarbeide et mønster jeg kunne brodert etter, også til slutt brodere det på gardinen...Puh! Grunn nok til å legge det til siden litt!

Så fant jeg disse søte bokstavene til å stryke på, hos Stoff og Stil. De var opprinnelig hvite, men jeg farget dem i en blanding av eddik, varmt vann og rosa konditor-gelè. De ble bare så vidt dyppet nedi, før det var nok farge.

Gardinen er sydd etter mål på vinduet. Jeg kjøpte en smal list på OBSbygg, og sagde til 4 like lange deler som bredden på gardinen. Disse tredde jeg i en nederst og en øverst på hver gardin. Deretter festet jeg øyeskruer (slike man bruker på enden av gardinwirer) 2 stk øvers gjennom stoffet og inn i trelisten.Jeg hadde dårlig tid da jeg laget dem, og presterte å lage for korte bånd... Resultatet ble derfor at jeg sydde sammen båndene i bunn, og knyttet en sløyfe av hekleblonder nederst.

Det ble riktig så fint syns jeg, og Kristinas kommentar når jeg skulle vise henne hva jeg hadde gjort, var:"jamen, æ visst at du kom te å lag nye gardina"....hmm....begynner å bli vant med at mamma stadig skifter ut ting...;-)

Én kommentar

det ble kjempefint :)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits