Neste prosjekt, takk :)

Det er omtrent sånn det føles for tida...

Hodet er stappfullt av ideer og planer, og tiden strekker som vanlig ikke til...

Nå som POMPdeLUX nærmer seg slutten på kolleksjonen, har det heldigvis blitt litt mer tid å ta av. Jeg har en laaang "to do-liste", og har lovet meg selv at før jeg tar fatt på morsomme prosjekter, som makeover på spisestua, må jeg ta de mindre spennende tingene som også må gjøres.... I dag står vindusvask på planen, i går var det opprydding i garasjen og boden, noe som resulterte i et tilhengerlass med søppel, to svartsekker med klær til Fretex og MYE bedre lagringsplass ;-D

Tidligere i uken var jeg på Plantasjen (i sikkert 2 timer...) Når jeg kom hjem endevendte jeg nesten hele hagen (føltes ihvertfall sånn...) og rev opp, kastet, plantet om og plantet nytt. Nå mangler det bare et par sommerplanter som ikke hadde kommet inn enda, så er jeg fornøyd ;-)

Et av mine mange prosjekter fremover, er dette gamle og nydelige skapet...Det kommer opprinnelig fra søskenbarnet til min far som desverre døde for noen år siden. Hun jobbet som tannlege på sine yngre dager, og brukte det som skap til ulike instrumenter og utstyr. Det har blitt "pusset opp" i sin tid, men jeg våger meg til å si at det var heller dårlig arbeid....Det har runnet maling nedover sidene, rukler som absolutt skulle vært sparklet, er bare malt over. Dørene ser halvferdige ut slik de er malt nå, og inni skapet er det ikke malt, kun lagt en skrekkelig skuffebunnsbeskyttelse, som sitter som lynlim! 

Planen er å pusse det ned, sparkle det, rive av "tapeten" i bunnen av hyllene, male hele skapet i lys antikk og tapetsere innsiden på ryggen i en nydlig tapet. Dersom jeg finner det, har jeg også lyst på sjakkrutet gulvbelegg i en eller to av hyllene. Dette skal nemlig bli det nye hjemmet til mine døtres Maileg kaniner! 

Har dere sett dem? Helt fantastisk søte! Danske Maileg lager så utrolig mye fint! Jeg har også planer om å supplere med å sy litt flere klær til de, men nå tar vi en ting av gangen...haha!

Ha en fin dag i strålende sol folkens!

3 kommentarer

Gunda på Årvoll

29.apr.2011 kl.10:02

Åh, jeg blir nesten helt andpusten på dine vegner jeg! Flink du er, og det skapet har jo virkelig potensialer!! Hvis du skulle stå i fare for å mangle prosjekter framover, er det bare å komme hit, vi har et barnerom skal som fikses opp innen juli hohoho (har en søt liten maileg-kanin kjøpt i danmark å "pynte" med da....)

Kirsti

29.apr.2011 kl.12:41

Gunda på Årvoll:Hehe, har gått litt i ett her i det siste, så det bør vel kanskje roes litt ned snart... Barnerom er jo kjempegøy å innrede! Vi håper på å få til en tur til Oslo i begynnelsen av Juli....hjemme da??

Gunda på Årvoll

29.apr.2011 kl.17:40

Ja, da er vi faktisk hjemme! :-) Da får du komme og inspisere det ferdige rommet hehe

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits