Knakende gode knekkebrød 2

Her kommer en ny variant av hjemmelagde knekkebrød...

De er ikke totalt forskjellige fra den forrige oppskriften på knekkebrød, men med noen vrier, og et par ekstra tips...man lærer mens man lever....og slike knekkebrød er både sunt og supergodt!



Bland følgende ingredienser i en bolle:

1,5 dl kruskakli

4 dl store havregryn

2 dl grov, sammalt rug

1 dl saltede gresskarfrø

1 dl solsikkefrø

1 dl pinjekjerner (gjerne ristet litt i en varm stekepanne først)

1 dl sesamfrø (gjerne økologiske)

1 dl korinter (fås kjøpt på mega, Ica maxi, Meny osv)

litt salt

6-7 dl vann



Jeg har tatt utgangspunkt i samme oppskrift som sist, men variert med noen andre ingredienser. Du kan variere i det vide og brede, så lenge forholdet mellom vått og tørt blir det samme ;)

Smør massen utover en stekeplate, og "prikk" med f.eks en strikkepinne over hele plata.



Stek knekkebrødene på 170 grader, varmluft i ca 35 minutter. Ta dem ut og skjær opp. Jeg har snudd dem og satt dem inn i gjen på ca 150 grader i nye 30 minutter. På denne måten blir de sprøe og gode!





God fornøyelse!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits