ENDELIG!!

Dette har jeg ventet SÅ lenge på!!

Jeg så den for ca 1 år siden, og tenkte med meg selv at den MÅ jeg bare ha! Det var et sånn "YES- akkurat sånn jeg har lett etter"-øyeblikk....også kjøpte jeg den ikke....!

What?! Skjønner enda ikke hvorfor, men nå ble det bare sånn, og det har tatt meg nesten et år å lete opp en ny... Har funnet et par på finn.no, men de har blitt solgt før jeg har rukket å slå telefonnummeret....Har også funnet den i et par butikker på nettet, men også der har de bare fløyet ut.

Gleden var derfor stor da jeg endelig fant denne på Verket Interiør i Bærum.

Vi har en stue der det er ekstra høyt under taket. Det har hengt både en babyhuske og en tøy-hengestol i limtredrageren, men tøystolen deiset i gulvet med et brak da min mann og eldste datter satt i den en dag, og babyhusken ble jeg så lei, at det var en glede å ta den ned! Så for meg massive protester, spesielt fra eldstemor, som brukte den til "triksing" som hun sa...Men hun bare krøllet seg sammen som en katt i den nye hengestolen, og ba meg om å gi henne "kosefart" :-)

Er den ikke fiiiin??

Den kommer fra danske Broste Design, og er bare rålekker! Sånn er det med den saken!! 

3 kommentarer

Bentesvilla

25.apr.2011 kl.10:26

Dekorativ og fin hengestol med fine puter til :) Lekkert...

Liv

25.apr.2011 kl.20:58

Jeg vil også ha en sånn en, også høyt tak i samme slengen;)

Kirsti

29.apr.2011 kl.12:43

Liv: Bare å slå ut overetasjen og bygge ut det ;-) Hihi! Men den er utrolig populær både hos mor og jentene...bare ikke mannen som er overbevist enda...

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits