Deilig hverdagsmiddag

Nok et Rema1000-tips...

Jeg må vel si at jeg generelt sett liker middagstips ganske så godt...hvem gjør ikke det? Og Erling Sundal har laget mange gode oppskriftshefter som har vært flittig brukt hjemme hos oss. En av favorittene er nok denne:Kyllingboller i tomat og karrisaus, servert med ris

Begynn med å koke jasminris. Deretter blander du 500 g kyllingkjøttdeig sammen med salt, pepper, 1 ss mel og et lite fedd finhakket hvitløk. Form små boller, som du steker i smør i en stekepanne. Legg dem på et fat. Hakk løk og litt hvitløk i små biter som du surrer kjapt i rikelig smør i stekepannen. Hell ønsket mengde karri over (smak deg frem etterhvert) Hell deretter over ca 2 dl hønsebuljong. Jeg har ofte brukt kjøttbuljong av mangel på annet, og det smaker like godt! Legg så i kyllingbollene og la dem koke inn mens du hakker 4 store tomater i små biter (kan evt bruke hakkede tomater på boks, men ferske smaker MYE bedre!) Hell tomatene over like før servering.


(De "små" kyllingbollene blir bare større og større for hver gang...hihi)

Bon apetit!

Én kommentar

Johanne

02.apr.2011 kl.00:19

Garantert godt ja:) Ligger en oppmerksomhet til deg på bloggen vår:)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits