Nytt prosjekt på gang :)

Innimellom kan fantasi og kreativitet ta litt overhånd...

For tiden er det akkurat som hodet mitt jobber hele tiden, og resultatet er en overveldende idé-storm! Det er nesten så jeg ikke får sove når jeg legger meg om kvelden, fordi idéer til nye prosjekter står i kø inni hjernen... Noe som igjen grenser til å være en anelse slitsomt, for jeg får liksom ikke roen over meg før jeg har fullført alle prosjektene :-D

Men for all del, jeg er superfornøyd med at disse tankene svirrer rundt og lander i akkurat mitt hode, forså å danne nye, spennende prosjekt-idéer ;-)

La oss bare si at jeg får mye å gjøre fremover :-D

Snart går også startskuddet for POMPdeLUX SPRING/SUMMER2011 kolleksjonen, noe jeg gleder meg enormt til!! I tillegg har jeg blant annet planer om å totalrenovere spisestuen vår...i den grad det går ann å totalrenovere en spisestue...time will show! Og selveste "vaffel-sømmen" har tatt engasjementet mitt med storm! Med andre ord; Det er bare å følge med utover våren!

Mye av gårsdagen og et par ærender i dag gikk med på å planlegge og gjøre de innkjøpene du ser på bildet over...
Og hva skal jeg så ha alt dette til?

Planen er å lage sengegavl! Jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha den, og det jeg har funnet i butikkene som ligner det jeg ser for meg, koster flesk....derfor disse innkjøpene til "gjør-det-selv"-prosjektet mitt!

Satser på å komme i gang neste uke, og da skal dere få en aldri så liten sengegavl-oppskrift i bilder og tekst :-)

I går hadde vi besøk av min mor og far til middag. Mamma hadde ryddet diverse skap hjemme, og kom med 2 bæreposer med mer eller mindre spennende stoffer og div. syutstyr, pluss denne søppelbøtta som virkelig brakte frem nostalgien i meg! Jeg husker at jeg følte meg som verdens heldigste da jeg i 8-årsalderen "arvet" den av min 7 år eldre søster... Den er rimelig slitt, men jeg har ikke hjerte til å kaste den! Nå var det Kristina sin tur til å bli overlykkelig, og bøtta står fullstappet med "kolonialvarer" i lekebutikken hennes :)Da er det vel bare å si "to be continued...", og GOD HELG alle sammen!!

3 kommentarer

Johanne

18.feb.2011 kl.20:44

Akkurat sånn har jeg det også. Når man da i tillegg ammer, blir det helt klart slitsomt. Særlig når man også skal ta seg av en lille en, ikke alle ideer blir realitet så fort som jeg vil for å si det sånn. Har også lyst å lage meg sengegavl, så jeg følger spent med:) God helg!

Kirsti Lånke

18.feb.2011 kl.21:46

Haha, husker så godt akkurat det med ammingen! Jeg var midt i et prosjekt mens ungen lå og sov, og visp...så var det ammetid....NEEEEI! Men stakkars ungen måtte jo få mat, bare så mye lettere å få gjennomført prosjektene når man har tid og ingen potensielle avbrudd ;-) God helg til dere og!

Meg :)

26.feb.2011 kl.20:57

Å, den husker jeg:-)Skjønner ikke at jeg ga deg den altså, men det er jo greit da så lenge søta mi ble fornøyd med den i butikken sin:-)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits