Catch......caught!!!

 


 

Nok et røverkjøp!!

Hvis du spør meg vel og merke....spør du min mann kan jeg garantere deg 100% sikkert at han svarer "nips!!" med stor "N".... Mannfolk!

Uansett er jeg såpass fornøyd med mitt nyeste kjøp at jeg velger å lukke ørene :-)

Jeg har lettere lampedilla, og har lenge vært på utkikk etter en fin lampe med et kult men likevel tidløst design som kan vare flere år... Jeg har tenkt mye på Kartell lampene som jeg liker utrolig godt, men synes ikke jeg kan ta meg råd til en så dyr lampe nå....

Jeg hadde sett meg ut en veldig fin lampe på Bohus, med litt "hytte-look", men da jeg kom dit for å kjøpe den, zoomet øynene mine seg øyeblikkelig inn på en fantastisk nyankommet sak.... Det var nesten så jeg bestemte meg for å kjøpe den ved første lille glimt..., men da jeg så prisen på 1500 kr..... Jaja, den var ihvertfall fin....Hei, hva er det....en gul lapp....kampanje....satt ned til 999! Hmmm...fortsatt litt for dyr....snur meg....OI! Der står en helt lik lampe på gulvet med en rød lapp på...500 kr pga feil med skjermen....feil med skjermen? Ser ikke en eneste feil jeg, og min har den blitt!!

Når den lyser, ser man bedre at skjermen at gjennomsiktig, og det gir et fantastisk lys!

Love it!

I tillegg var jeg også heldig å finne denne deilige pelsputa på samme butikk... Denne hadde de en periode på Kremmerhuset, men den ble utrolig fort utsolgt, så jeg rakk aldri å kjøpe den der. Nu er den min ;-D

Ha en fin-fin dag!

5 kommentarer

Min kreativitet

21.feb.2011 kl.10:13

Kjempe fint! Kanskje du har lyst til å sjekke ut min blogg, minkreativitet.blogg.no?

Kjempe fin blogg !:)

za

21.feb.2011 kl.12:37

wow...den var lekker!!!

landliviRyfylke

21.feb.2011 kl.13:45

Flotte ting du hadde funne !

Av og til må vi bare lukke ørene ;)

Thea

21.feb.2011 kl.17:39

lekker lysekrone! Og jeg er veldig enig - de putene er kjempeflotte.

Kirsti Lånke

23.feb.2011 kl.12:59

Takk :) Jeg er superfornøyd med disse kjøpene! Koser meg bare ved å se på lampa når den lyser om kvelden....litt hjernevaska kanskje...hehe :)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits