Girls corner part 5

Her kommer siste innlegg i serien "girls corner"-barnerommet!


Dere har nå sett det meste av barnerommet, og vil dere se det helhetlig, må dere nesten komme på besøk ;-)

Min far er en skikkelig altmulig-mann, og lager det meste på bestilling. Jeg har lenge lett etter en køyeseng i barnestørrelse. I og med at jentene deler rom, og rommet er såpass lite, vil det ikke være igjen mye plass til lek dersom det skal stå 2 barnesenger der.... I Norge finner jeg rett og slett ikke køyesenger i 160 lengde, og skal jeg bestille det fra utlandet, og evt over nett, vil det koste en formue! Derfor er min far nå satt på saken :-) Det tar nok noen måneder før minstemor skal begynne å sove i "storjente-seng", men når senga er på plass skal dere få se hvor fin den ble!!

Pappa har også laget endel andre ting på "bestilling", blant annet disse lekekassene i tre med prinsessekrone på, og knagger i samme design.Jeg har malt kassene lys rosa, og kronene med gullmaling.Knaggrekken til venstre er fra Hous Doctor, kjøpt på Sprell til ca 400 kr. (Husker ikke helt...)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits