En smart løsning...

Som den bakeglade sjel jeg er, blir jeg svært glad over slike oppfinnelser ;-)Jeg var og handlet på Obs i går, og snublet over denne smarte brownies-formen. Genial! Her får man både stekt, kuttet og løftet opp browniesene i en og samme form! Den fungerer slik at man først smører formen, heller browniesrøre i, setter nedi "kutteren" (som man først sprayer med formfett/pensler med smør) og steker det hele i ovenen. Når den er ferdig, løsner man bare kutteren og drar den opp, før man løfter opp hele kaken og legger bitene på et serveringsfat. Man kan jo også velge å droppe å bruke kutteren, og enkelt løfte hele kaka opp og legge den på et fat.Koster 79 kr på Obs Hypermarked :-)

2 kommentarer

Jeg har denne jeg og. Men jeg må ærlig innrømme at jeg synes det var litt vanskelig å få det til bra. Mye av kaken hang igjen i kroker, og hjørnene brakk av. Men det kan jo ha noe med at formen var for dårlig smurt eller at deigen var litt for seig. Jeg får nok bare prøve igjen ;) For i utgangspunktet så er det jo en god idé til kakeform altså!

Kirsti Lånke

15.feb.2011 kl.20:38

Skal jeg være helt ærlig, har jeg ikke prøvd formen enda....men synes konseptet virket genialt, men tanken slo meg og, at det må sette seg igjen endel...derfor tenkte jeg at jeg bare skal lage browniesen i forma, uten kutteren og heller presse den ned i kaka for å dele opp etter at den er stekt....det kan kasnkje funke...?

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits