Girls corner part 4

Nå har dere snart sett hele rommet fra A til Å...

...men det er fortsatt litt igjen...:-)Bokstavene er kjøpt her Litt usikker på hva de egentlig er laget av, men tror det er et slags treverk. Vimpelrekken sydde jeg for noen dager siden.Slagbenk i barnestørrelse fra Ikea. Denne er helt genial! Mine døtre er veldig glad i å leke med dukker, noe også jeg var da jeg var liten. Dette medfører en haug med dukkeklær, i tillegg til alt annet utstyr enhver dukke må ha :) Det smarte rommet under setet på benken rommer det meste, og gjør det ryddig på et blunk ;-) Sopp-puffen er fra Kremmerhuset og bordet er fra Ikea.

4 kommentarer

Johanne Brekkevold

15.feb.2011 kl.10:23

Den slagbenken likte jeg godt! Og soppen selvfølgelig! Her skal det etterhvert skje full omrokkering på rommene, vi må bare få opp en vegg først. Da skal i allefall Emilie få mye boltreplass:)

Marianne

15.feb.2011 kl.10:28

Det bordet er ett makkverk av et bord! :-) vi har det også, tror jeg er under og strammer I skruene 1 gang om dagen... Men benken er kjempe!

Kirsti Lånke

15.feb.2011 kl.20:36

Hehe, husker du sa det om bordet ja Marianne...må ærlig innrømme at vi har nok vært litt heldigere der....beina sitter fortsatt som støpt, selv etter at Sofia Kristina har kravlet opp og ned og overalt på det...

chamuel

02.mar.2011 kl.22:33

utolig bra blogg:)ble helt imponert over din kreativitet.

ha en fortsatt fin kveld ophelie:)

klem fra chamuel

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits