Girls corner part 2

Etterhvert som jeg begynte å knipse noen bilder på barnerommet...

...som egentlig er ganske lite, oppdaget jeg at det likevel var mye jeg ville ha med! Tror jammen det blir 4-5 innlegg av dette jeg :-)

Her kommer flere smakebiter:Jeg, som ca 90% av Norges kvinnelige befolkning, har vært gjennom lysekrone-facinasjonen, og som jeg tidligere har blogget, var jeg så heldig å "arve" en gammel lysekrone fra en gammel nabo i Oslo. Den er fortsatt like nydelig synes jeg, kanskje mest fordi den er litt annerledes enn alle de lysekronene som selges i butikkene nå. Dere kan se den her , men min facinasjon for lysekroner for øvrig, har muligens roet seg litt...kanskje fordi jeg synes det kan bli litt mye av dem...folk skal ha dem i alle rom.

For meg er det enkle ofte det beste, og jeg synes en lampe som i seg selv er helt nydelig, mister mye av sjarmen dersom det finnes 7 av nesten samme slag ellers i huset... Sikkert mange som er uenige med meg her men...la meg bare si det sånn at stilen min forandrer seg etter hva jeg synes er fint, uten at jeg tar helt av og kjøper 10 av samme slag av den grunn. De som kjenner meg vil kanskje ha problemer med å definere stilen min, rett og slett fordi jeg ikke kjører èn, ren stil, men velger de tingene som fenger meg der og da. I tillegg legger jeg vekt på å ha en ren og uavhengig basisstil, som gjør at jeg ikke må punge ut med mange tusen for å forandre utseende på stua mi, men likevel ha det nogenlunde stilrent :-)

Nok om det. Det jeg egentlig skulle si var at denne lysekrone-ballen var en av disse tingene som fenget meg da jeg så den. Nettopp fordi den er litt annerledes, ganske liten, knapt 20 cm i diameter, og perfekt for et barnerom. Kristina ble også veldig glad for å få en "discokule" på rommet :) Den er kjøpt på Kremmerhuset og kostet rundt 400 kr. Kjolen på det andre bildet sydde min bestemor til min mor da hun var rundt 1 år. Mine barn har også brukt den, og nå henger den til pynt på veggen over senga til Kristina.Det er noe med blomster som gjør at de dekorerer et rom på en helt unik måte. Riktignok er denne uekte, men likevel den beste jeg fant. Den morsomme øyenstikkeren kjøpte jeg i USA for noen år siden. (Fargen er litt missvisende på bildet. Den er mye mer lik blomsten i virkeligheten.) Pynteburet fant jeg på Plantasjen i høst. En morsom ape fikk seg et nytt hjem, og henger nå i en krok i taket :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits