Girls corner part 1

Tenkte å prøve meg på en aldri så liten interiørserie her på bloggen...:-)

Valgte denne tittelen i og med at det er husets barnerom det er snakk om. Mine to, søte små deler rom, og er så absolutt jenter....så derfor "Girls corner" ;-)

Det er egentlig ikke mer spennende enn at jeg har lyst til å vise dere barnerommet i bilder, ulike tips og ideer til innredning og forkjellige sammensetninger av nips og naps ;-) Håper det kan falle i smak...

Here we go:Denne "uroen" laget jeg når min eldste datter ble 1 år og skulle flytte på eget rom. Som den ivrige første-barns-moren jeg var, var jeg veldig opptatt av at det skulle være ro og harmoni i barnerommet. Man får endel fikse ideer når det gjelder det første barnet :-) I senere tid har jeg latt uroen henge selv om man kan si at hun har vokst fra den, rett og slett fordi den gjør seg rent estetisk. Den lar seg også lett forvandle dersom jeg bytter ut f.eks sommerfuglene i andre farger.

Jeg har brukt en trollhassel-gren, pyntet med alskens dill og dall fra rundt omkring...Sommerfuglene var opprinnelig lysere blå og oransje, men jeg har malt dem med akrylfarger. Kjøpte et veggfeste for flagg, som jeg malte hvitt, og spikket enden på grenen slik at den passet i festet. Enklere kan det ikke bli! Vurderer å bytte ut pynten med små minivimpler en gang....vi får se...kanskje jeg gjør det :-)Er ikke de grønne skoene herlige?? Kristina fikk dem i gave fra fadderen sin, min gode venn Maren. Uheldigvis var de bare akkurat passe da hun fikk dem, og ble fort for små. De har stått til utstilling siden, og tripper nesten der de står, fordi de vet at en annen liten dame snart kan begynne å bruke dem :-)

Bokstavene på døra er laget i collage. Kjøpte pappbokstaver i Boston, men har sett at de har lignende på Panduro. Jeg brukte scrapbook-ark i 2 forskjellige mønster- ett til hver bokstav. Decopagelim er en fantastisk oppfinnelse! Lim og lakk i samme boks! Lett å bli hekta ;-D Bokstavene er så lette at de er festet med sånn plastelinalignende kitt....mistet plutselig helt ordene her...ja dere vet hva jeg mener :)

Vel, det var en liten smakebit... Håper dere likte det!

Kommer snart mer :)

4 kommentarer

Johanne

07.feb.2011 kl.14:49

Liker alt! Genial måte å feste den grenen på! Decopage er morsomt og enkelt!

Kirsti Lånke

07.feb.2011 kl.15:04

Decopage er så gøy at man ikke kan unngå å bli hekta når man først har begynt...haha! Jeg fikk skikkelig dilla og brukte decopage på alt en periode...heldigvis avtatt litt nå ;-)

Stine

07.feb.2011 kl.20:41

Stilig Kirsti, synes den uroen din er utrolig lekker og orginal :)

Kirsti Lånke

09.feb.2011 kl.08:46

Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits