Oppfriskende til barnerommet...

Av og til trenger tilværelsen rett og slett en real fargeklatt!

Det var nettopp det jeg tenkte da jeg så disse herlige sopp-puffene hos KremmerhusetJeg har en tendens til å velge duse farger når jeg innreder et rom. Farger som er tidløse og rolige å se på. Disse fargene velger jeg til basismøbler, vegger, hyller osv. På den måten kan jeg heller supplere med ulike "fargeklatter" etterhvert som smaken forandrer seg. Og tro meg, det gjør den ofte! ;-) Jeg har vokst opp med en mor som skiftet gardiner minst 3 ganger i året, og ofte sydde hun nye hver gang. Pappa kom selvfølgelig med den oblogatoriske "manne-klagesangen" om at det var heeelt unødvendig, men mamma lot som hun var døv i disse stundene :)

Til mine døtres duse, lyseblå barnerom, har jeg valgt hvitt møblemang, hvite vegger og en lyseblå tapet på hovedveggen. Disse puffene ble et herlig innslag, og gjør hele rommet litt mer lekent. Det er jo tross alt et barnerom :-)

By the way....så koster sopp-puffen 299 kr på Kremmerhuset :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits