Testing, testing...

...Og med stor suksess denne gangen :)

Gårsdagens middag ble akkurat så god som jeg på forhånd hadde håpet, og kanskje også et par hakk bedre enn det! Også så utrolig lettvint!

Jeg er, som mange av dere vet, "litt" over gjennomsnittlig glad i ost, noe jeg også håper mine barn vil bli med tiden...:) Nå er det ikke brunost og gulost det er snakk om, tro meg, der kunne mine jenter gjort suksess for produsenten som levende reklamer, for de spiser sikkert en brunost og en hvitost hver i uka :-) Men jeg snakker om alle andre deilige oster her på denne jorda!

Jeg og Kristina satt og spiste pepperkaker her om dagen. Jeg hadde blåmuggost på, og Kristina ville også prøve. Jeg hadde vel egentlig regnet med at den kom i retur, og ble litt overrasket da jeg hørte et aldri så lite "mmm" ;-D FANTASTISK!

Så tilbake til oppskriften...

Torsk med blåmuggost, hvitløkspepper og smør (2 voksne og 2 barn)

Du trenger torskefilé, jeg brukte findus´ gourmet-torsk (9 filleter) som du legger utover i en ildfast form.

Legg oppi noen klatter melange. (synes det blir litt vel mye fett om man bruker ekte smør her, noe jeg bruker til vanlig, men med ost i tillegg...)

Strø hvitløkspepper og flaksalt over.

Skjær blåmuggost i halvstore biter som du legger utover til slutt.Sett formen i forvarmet ovn, 210 grader. Bruk gjerne varmluft. Legg aluminiumsfolie over de første 15 minuttene. Fisken min var ikke helt tint, så det tok litt lengre tid, men total steketid tar ca 20 min for tint fisk. Etter 15 minutter tar du av aluminiumsfolien, og slår evt av varmluftsfunksjonen.Serveres med poteter, sprøstekt bacon i skiver og gjerne en god fiskesaus, men dette er strengt tatt ikke nødvendig, for den sausen som ligger i formen rundt fisken er bare helt nydelig!


Da gjenstår det bare å si LYKKE TIL, og...


BON APPETIT! (mmmm..)

Én kommentar

whooah - Line

03.feb.2011 kl.17:19

Åå, dette må jeg definitivt prøve! Hørtes jo kjempegodt ut :D

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits