Pink details!

Når jeg ser rundt i huset, ser jeg at det har fått endel tilskudd av rosa detaljer det siste året...

Jeg tror faktisk ikke jeg hadde en eneste en for et par år siden :) Var nok ikke største fan av rosa interiørmessig, men smaken forandrer seg, det kan jeg skrive under på, og så gjør også stuen min ;-)

Når jeg innredet barnerommet gikk jeg faktisk så drastisk til verks at jeg valgte å gi det et lyseblått/blått preg...til to jenter!! Haha! Men akkurat det angrer jeg ikke noe på. Jeg er kjempe fornøyd med barnerommet, og det er jentene også! Skal gi dere mer detaljer derfra senere. Dessuten har jo mine døtre fått seg en lekestue som er så gjennomrosa som det går ann, så jeg tror det veier opp :)

Enn så lenge får dere kose dere med litt rosa detaljer til litt fredagsstemning...Smykkeskrin fra Kremmerhuset, Orkideé fra Ikea, Rosa puter fra H&M-home, katolsk kirkelysestake fra House Doctor.

Nå skal vi straks kjøre til Oslo, hvor vi skal i 90-års dag til verdens sprekeste dame! På søndag reiser Tor Kristian og ungene tilbake, mens jeg blir igjen i Oslo noen dager alene. Om jeg gleder meg sa du? JAAA!!!

God helg!!

Én kommentar

Johanne Brekkevold

21.jan.2011 kl.15:40

Har også fått en del rosa detaljer inn de siste årene, me like!

Misunner deg Oslotur:) Kos deg max!!

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits