Den perfekte venninne-gave!

Hvor mange ganger sitter man ikke og vrir hodet av seg for å komme på en super gave til en venninne...

Det har i allefall jeg opplevd mer enn én gang :-)

Da vi skulle i dåp til min nevø Edvin, kjøpte jeg en hodepute av Trude Eriksmoen, som syr og broderer nesten hva det er. Jeg hadde sett bloggen hennes tidligere, og hørt masse om henne etter at vi flyttet til Trondheim, og nå fikk jeg endelig se alt det vakre hun lager. Jeg endte med å bestille en bursdagsgave til min eldste brors forlovede i samme slengen, og vet at jeg kommer til å bestille lignende gaver til venninner igjen, for det var så lekkert!Gaven er en slags tøyserviett til bruk ved sjenking av vin, laget i nydelig egyptisk bomull. På denne broderte hun med sølvtråd, et monogram med forbokstavene i navnet til min svigerinne, og skriften "vino blanco" siden jeg kjøpte en hvitvin til. (Tenkte at det kanskje ikke var noe sjakktrekk med rødvinssøl og hvit tøyserviett, men de kan visst vaskes ganske hardt, samt strykes ved høy temperatur.)Jeg festet servietten til vinflasken med en sløyfe i sølv, pakket celofan rundt, og knyttet gavebånd rundt halsen på flasken.

 


 

 

Nå aner jeg dessuten håp for gardinene som jeg opprinnelig hadde tenkt å ha i lekestuen til ungene... Jeg har dem liggende så og si klare, men mistet fullstendig motet i sommer da jeg skulle til å brodere ungenes monogram på hver gardin for hånd...! Når det lakker og lir mot vår, og alle hagemøblene som står stuet inne i barnas aller helligste (...), skal jeg ta kontrollmål av vinduene før jeg får brodert på monogram hos Trude Eriksmoen. Det kommer til å blir enda bedre enn jeg hadde turt å håpe på, og det beste er at jeg slipper så mye som å tre nåla en gang!

By the way....er det flere som plutselig savnet sommeren...? Frokost på trappa....bare føtter i gresset....grønn og frodig kjøkkenhage, og late dager under parasollen på terassen! Ah!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits