Interiør detaljer...

Et hus trenger fengende detaljer...

....her er noen av mine....iallefall noen av mine favoritting her hjemme :) Smaken er som baken, delt, så kanskje finner du noe du liker her....kanskje ikke....

Her er i allefall noen enkle innredningstips og inspirasjonsbilder:Tips nr 1: Sett spiseskjeer, gafler og kniver i en kurv på kjøkkenbenken. Dette er både dekorativt og praktisk- fort å få tak i ;) Kurv kjøpt på Søstrene Grene, 31,40 kr

Tips nr 2: Samle krydder og oljer på et brett. Dette ser mer ryddig og delikat ut. Tidligere hadde jeg et gammelt sølvplett-fat, som også ser veldig fint ut, men glad i variasjon som jeg er, har jeg nå byttet til et trebrett. Brett kjøpt på Søstrene Grene, ca 40 kr.Liker denne enkle lampen fra Ikea utrolig godt! Den passer supert på min høye kommode i gangen nede. I tillegg har den dimme-lys, noe som skaper fin stemning.

Tips nr 3: Hvite skåler i ulike størrelser til matlaging. Hadde ikke klart meg uten...:-) Kjempe kjekke når man skal lage noe med mange ingredienser som helst bør måles opp på forhånd. Kjøpt på Kremmerhuset, fra kr 10.Dette reinsdyret fikk jeg usansynlig mye tyn for når jeg kjøpte det for kanskje 5 år siden.... Både min mann, søster, bror m.m. holdt på å le seg ihjel, og kom med uttallige kommentarer som "du har ikke seriøst tenkt å ha det der på bordet?!?" Jo, det hadde jeg, og liker det like godt den dag i dag ;-) Og hvem andre enn min søster gikk til eget innkjøp av reisdyr til pynt nå før jul....HA! Back at ya!!

Reisdyr kjøpt på Pentik for ca 5 år siden...."HOME" bokstaver kjøpt på, nok en gang, Søstrene Grene for ca 6 mnd siden.

Det var det....får se om jeg finner andre favorittdetaljer som jeg deler med dere siden...

Håper noe falt i smak :)

Én kommentar

ChasingTheStars

12.jan.2011 kl.00:28

mye pent :)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits