Blomstrende nyttår!

Jeg må innrømme at når jula begynner å nærme seg slutten...

...er jeg rimelig klar for å få den ut! Jeg synes det er fantastisk å pynte litt til advent, kose meg med julebakst og få julen inn i huset, men så blir det så mer enn nok i løpet av juleuka...både av det ene og det andre :-)

Nå er det likevel ironisk nok slik at når jula endelig er ute, føles det nesten tomt i huset... Og de plantene som ikke døde før jul, har mest sannsynlig dødd i løpet av jula ;)

Da trengs det en tur innom blomsterbutikken, og det har jeg vært :-DHvert nyttår er noe av det første jeg kjøper hortensia. Det er en av mine absolutte favoritt-potteplanter. Synes den er helt nydelig!

Roser eller andre typer friske blomster, har jeg en bukett av mer eller mindre hele tiden, året gjennom. Tror det er slik med friske blomster, at når man først har kjøpt en bukett noen ganger, blir man nesten avhengig av å ha det på bordet hver dag :-) Det "gjør et hjem" rett og slett!Denne fantastiske potteplanten har kommet seg av en liten avlegger som jeg fikk av en venninne i fjor vår. Det tok litt tid før den klarte å "røte" seg, men etter den kom i jord, har det poppet opp nye blader ever since, og stengler med nydelige små blomster kommer også innimellom. Vet at den finnes i grønn/hvit farge også, og det kunne jeg virkelig tenkt meg hvis jeg finner den... Husker ikke hva den heter....kanskje noen av dere vet?Ønsker dere alle en nydelig blomstrende helg .-)

Én kommentar

Perlen

10.jan.2011 kl.09:25

Jeg er også avhengig av blomster. Favorittene er liljer her. Friske liljer hver uke hvis jeg husker det. Ellers går det mye i orchidé-dreping for tiden. Det er bare så vakkert med friske orchidèer synes jeg. På kjøkkenet er det krydderurtene som styrer showet:)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits