Har testet ut Erling Sundals frokostsmoothie...

Mmmmm.....

Rema1000 har kommet med nytt oppskriftshefte på nyåret, og denne gangen er det 50 tips og oppskrifter for å få både barn og voksne til å spise mere frukt og grønnsaker. Jeg har skikkelig sansen for disse heftene, og jeg har laget mange av middagene i de forrige heftene de har gitt ut.

Vi snakket om det senest i nyttårshelga at vi måtte finne på noe smart for å få ungene til å like mere frukt og grønt, og da kom dette heftet som bestilt!

I dag har jeg testet ut frokostsmoothien med yoghurt, bær og nøtter. Kjempegod! Og utrolig fort gjort! Den ble dagens "input" før trening, men passer sikkert like godt til frokost eller etter trening.Jeg brukte frosne blåbær og jordbær, litt vaniljeyoghurt, müsli frokostblanding og nøttemix fra Den lille nøttefabrikken som besto av bl.a mandler, cashew, peanutter, valnøtter mm.
4 kommentarer

Irene

06.jan.2011 kl.14:23

Yummi. Den så da god ut. Må vel stikke innom Rema en tur i dag da.

Kirsti Lånke

06.jan.2011 kl.18:22

;-) Masser av gode tips der ihvertfall, blant annet lure triks for å "lure" i ungene grønnsaker uten at de vet det...haha!

Johanne Brekkevold

07.jan.2011 kl.22:29

Må testes ut her også :)

Så fin den blomsten som du hadde fått som avlegger var. Ha en blomstrende god helg Kirsti!

Kirsti

08.jan.2011 kl.05:14

Ja, er ikke den utrolig søt? Jeg klarer bare ikke å huske hva den heter, men har veldig lyst på en i lys grønn/hvit farge også. Den tåler utrolig mye, så passer meg fint det og ;-)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits