Jul i mitt hus!

Nå har julefreden senket seg...

Huset er vasket, juletreet pyntet, maten handlet, og alt som ikke er gjort nå, blir nok heller neppe gjort før jul :-)

Jeg hadde en fantastisk lille julaften sammen med mine 2 små, og med god hjelp fra eldstemor, pyntet vi hele huset så det skulle bli presentabelt til jul! Kristina pyntet juletreet som om hun aldri skulle gjort noe annet, og storkoste seg med dette! Hun har en gren med pyntet trollhassel hengende over sengen sin. Den ble prydet med julekuler og julepynt, og Kristina var fast bestemt på at dette ikke var noe juletre, men et "Mariatre" som hun kalte det...ikke vet jeg hvorfor hun kalte det nettopp det, men synes det var så utrolig fint navn, at nå kaller vi bare juletreet det også ;-)

Jeg synes det har skjedd så utrolig mye herlig nytt med henne denne høsten! Hun har plutselig blitt så stor! Tenker på jula i fjor for eksempel....hun kunne ikke tenke seg å være med å pynte, og var egentlig ikke overivrig i forhold til jula i det hele tatt... I år er hun så spent at hun holder på å sprekke, og minner meg om meg selv på lille julaften, da det var så fryktelig vanskelig å sovne natten før den store dagen :-)

I går kveld måtte vi til slutt ty til kos i mamma og pappas seng, med Astrid Lindgrens fantastiske bok "Julefortellinger"....Til slutt var hun så trøtt at hun ba om å få legge seg ;)

Lille julaften ble foruten pynting i heimen tilbragt med julegrøt med mandel hos min bror og hans familie. Kristina var den heldige som fant mandelen (dvs, pappaen fant den, men "vippet" den over på hennes tallerken...) Etterpå pakket vi opp gavene oss i mellom, for å "få unna litt" av haugen :-) En kjempe koselig førjulsstund ble det!Her kommer litt juleinspirasjon fra hjemmet vårt, med ønske om en god og fredlig julekveld til dere alle!Her kommer all julepynten jeg har samlet gjennom årene frem :-)Den nydelige julekrybba har svigermor og svigerfar kjøpt i Betlehem.GOD JUL!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits