Tips til bakeglade sjeler...

Jeg vet jeg har nevnt det "noen" ganger før...

Men Squires-shop er rett og slett en genial side for alle bakeglade sjeler! De har det meste til baking og pynting av bakverk, og til en utrolig billig penge! Jeg har i tidligere innlegg blant annet reklamert for konditor-geleen som man også får kjøpt i Norge, men da til rundt 60 kr. Her koster denne 1,55 pund...altså, ca 15 NOK!!

Disse herlige cupcakes-eskene fant jeg en kveld jeg satt og søkte litt på sidene deres, og kunne rett og slett ikke motstå fristelsen til å kjøpe noen for å prøve de ut...:-)

Tenk hvor koselig å bake noen fine cupcakes, sette dem i en av disse eskene og ta dem med hvis man er invitert bort til noen! Kjempe delikat spør du meg!

 

De selger dem i mange ulike farger og mønstre, og koster 0,99 pund per eske.
Én kommentar

Perlen

11.jan.2011 kl.20:41

Hei:) Vet du, jeg har leita meg ihjel etter det proteinpulveret, men søk på nutramino så kanskje det er noen nettbutikker som har det. Eventuelt mener jeg å ha kjøpt ei bøtte med noe mocha latte eller noe hos tech-nutrition i Norge. God bedring:)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits