Nå er det tid for shopping...

...men ikke til deg selv...

Julen er tiden for å glede andre. Vi kjøper gaver til hverandre, inviterer til hyggelige selskaper, og koser oss veldig :-) Jeg er kjempe glad i julen, og er også en temmelig familiekjær jente.... Før vi fikk barn, var det nesten uaktuelt å feire jul noen andre steder enn hjemme hos mamma og pappa. Etter at ungene kom, har vi feiret annenhvert år hos mine og min manns foreldre.

Om 1 uke blir min eldste datter 4 år, og vi har bestemt oss for at det er på tide å feire jul i eget hus, slik at vi kan begynne å skape gode tradisjoner og minner for ungene våre. Så får heller de som vil, komme og feire julen sammen med oss her :-)
Jeg er i full gang med julegavene, for lengst egentlig, for jeg hater virkelig å stresse i overfylte butikker, slik det blir fremover nå... Her om kvelden hadde jeg den store "julegave-innpakkings-kvelden"

Tenkte jeg kunne dele med dere litt inspirasjon ved å legge ut noen bilder...
Jeg er litt hekta på gavepapir, bånd og annet innpakkingsnips, og får aldri nok egentlig, men når det kommer til stykket, må jeg si at det er det enkle som oftest blir det beste :)Jeg kjøper mye gavepapir på Panduro. De ha så tykk og god kvalitet, også er de så nostalgisk i mønstrene :-) Jeg kjøper også endel papir og bånd, særlig silkebånd, på Søstrene Grene. De har mye fint, og billig!

Håper dette kan gi litt inspirasjon til hvordan man med enkel og tradisjonell innpakking, pent papir og "noe attåt" kan få julegavene til å se nettopp enkle, men likevel innbydende ut...:-)

2 kommentarer

Kjempefine gaver.. Er selv hektet på innpakking og alt som følger med, syntes det er halve sjarmen med gaver:) Bruker endel tid på å pakke inn gaver og setter pris på når folk har lagt litt tid og kjærlighet i innpakkingen også:) Panduro er favoritt når det kommer til papir her i huset også!

Kirsti

26.nov.2010 kl.01:55

Helt enig med deg :-) Og tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits