Rød novemberhelg...

Da er plutselig helgen her igjen...

Ukene flyr av sted synes jeg, og denne helga skal jeg nyte å ha fri sammen med familien min! Kristina får besøk av sin kusine som skal være hos oss i helga, og vi gleder oss til det!

Var på en liten runde for å kjøpe noen julegaver i går....Det var jeg ikke alene om, for å si det sånn...! Herlighet! Så utrolig mye folk overalt! Og det er bare november enda!! Her gjelder det å få unna julegaveshoppingen før det virkelige julerushet setter inn! Desember skal nytes, så håper det meste er klart til da...

Noen stemningsbilder fra gårsdagens innkjøp...Kakeboksen kjøpte jeg på Europris til 99 kr, rosene kom min kjære mann med, og får æren av å være helgens blomst:-) Siste nummer av Maison- utrolig mye fint!

Jeg har tenkt å legge ut noen innlegg om gavepakking, adventsstaker og hjemmesydde barneklær utover neste uke, så følg med!

Enn så lenge ønsker jeg alle en riktig god helg!

2 kommentarer

Elisabeth H

20.nov.2010 kl.15:41

God helg Kirsti! Riktig så fin er den nye blogg designen din : ) Du har jo skrevet så mange innlegg i det siste- gøy det! Du rekkker nå litt mer enn å jobbe og være med familien din. I kveld skal jeg til Torunn og passe Henrik, jeg håper han er snill gutt i kveld :-) Klem Elisabeth

Kirsti

20.nov.2010 kl.19:52

Hei Elisabeth! Takk for koselig kommentar! Ja nå har det blitt litt fart i blogginga igjen ;-) Har tid til sånt når man jobber natt vettu :) Kos deg med lille Henrik i kveld, og hils det heldige paret som sikkert skal ut en tur ;-)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits