Varmende til større halser...:)

Her kommer oppfølgeren til innlegget "varmende til små halser"...

Etter å ha gjort om den gamle rosa halsen til en søt liten hals til min eldste datter, fikk jeg veldig lyst på en lignende i grå farge. Jeg kjøpte først garn på Stoff og Stil, men det ble hverken riktig farge eller tykkelse, så jeg endte opp med å kjøpe garn av billigste sort...."cortina-soft", 100% ull, men veldig billig! Kjøpte det på Obs faktisk...Det var det eneste garnet jeg fant i akkurat riktig farge og tykkelse, og da gjorde det heller ikke noe at det bare kostet 12 kr pr nøste :-)Resultatet ble en varm og deilig hals, som jeg brukte drøyt 3 nøster på.

Jeg har strikket den på rundpinne, str 5, lengde 60 cm. Totalt 78 masker. Strikket først 11 runder med rettstrikk, =kanten jeg har felt ned som linning. Deretter strikket jeg 3 rett og tre vrang 4 runder. På runde 5 felte jeg av 2 masker før jeg strikket 3 vrang, og gjorde det samme en gang til. Runde 6 la jeg opp igjen maskene jeg hadde felt av forrige runde, slik at det ble passe store hull til å tre snoren gjennom.Kjapt og veldig enkelt!

3 kommentarer

annick

09.nov.2010 kl.13:40

kjempe fin blogg :)hva driver du me på fritiden ?

Gunda på Årvoll

09.nov.2010 kl.16:31

Å Kirsti, du er så kreativ altså! Jeg lar meg inspirere og har kjøpt inn garn til min første hals nå, i brun utgave i sandnes easygarn. Spent på om resultatet blir like bra som din ;-) Fit for trilleturer i minusgrader skal jeg iallfall være!!

Kirsti

09.nov.2010 kl.19:41

Takk for koselige kommentarer! Gunhild, jeg er sikker på at din hals blir 10 ganger finere enn min!! Jeg er en skikkelig slurvestrikker, for jeg hater egentlig å strikke :-) Håper jeg snart får sett lillemor!! Og til spørsmål hva jeg gjør på fritiden....vel...det ser dere egentlig mye av her på bloggen ;-)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits