Lys i mørket...

Jeg får alltid julestemning i november....

...Hvert år kommer den snikende mot slutten av oktober, og slår ut i full blomst idet vi runder november.... Også...,så forsvinner den mot jul :-(

Er ikke det typisk?!? Jeg har forsøkt å presse den tilbake, liksom for å spare den til jul, men det nytter ikke!

Jeg synes det blir altfor tidlig å pynte til jul i november, så det er uaktuelt! Men, jeg har sansen for å gjøre det koselig med lys og lykter, og gjerne på en måte som kan vare utover hele vinteren, uten å virke for "julete"

Jeg har vært innom og lest endel på bloggen til en kollega av meg. Den er nydelig fin, oppmuntrende, morsom og med helt fantastiske bilder! Hun er kreativiteten selv denne damen, og det var her jeg hentet dette tipset til litt...tja, jeg kaller det mørketids-hygge :-)

http://brekkevold.no/blog/2010/02/07/sondagslys/

Her ser dere min versjon av lyslyktene...

Jeg kjøpte lyslenken på Ikea. Norgesglassene har jeg funnet i kjelleren til mamma og pappa :-)Stein med skrift i bunnen av glasset, kr 25 på ÅhlensHa en nydelig dag i vinterværet!


3 kommentarer

Johanne

08.nov.2010 kl.21:19

Hyggelig å se at du finner inspirasjon på bloggen vår :) Lysslynge er så fint å pynte med! Har også de steinene fra Åhlens :)

Gro Lauvås

11.nov.2010 kl.21:28

Så fine Kirsti:)

Kirsti

12.nov.2010 kl.12:08

Takk Gro :-) Fått masse god inspirasjon fra den bloggen til Johanne, så den anbefales virkelig :-) Håper alt står bra til med deg og din lille familie!

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits