Keep calm and carry on!

En stund siden jeg fikk denne utrolig kule plakaten i posten, men har ikke fått den opp på veggen før nå...

Historien bak denne plakaten ligger tilbake til 2. verdenskrig, hvor den ble laget av regjeringen, ment som en motivator og skulle publiseres dersom tyskerne innvaderte britene. Siden dette aldri skjedde, skulle alle plakatene til intetgjøres, og aldri vises offentlig. I etterkrigstid er det likevel blitt funnet noen eksemplarer av disse, som ble solgt på auksjon.

www.keepcalmandcarryon.com

er blant dem som har fått fingrene i en av disse sjeldne orginalplakatene, og har kopiert dem så likt som mulig orginalen, både utseende og papirkvaliteten. De selger den i alle mulige farger, og til bare 10 pund stykke! MYE billigere enn om man skulle kjøpt dem i Norge, hvor de er dyre! (porto var også veldig billig!)

Det var litt vanskelig å finne en ramme som passet, og desverre går det ikke ann å kjøpe ramme fra samme nettbutikk, fordi de bare selger rammene innad i England... Det var derfor det tok litt tid å få den opp på veggen for min del også... Jeg endte til slutt opp med en ramme fra Ikea, som fungerer helt greit. Skulle gjerne hatt litt mere grått både over og under teksten, men bedre enn ingen ramme :-)

Da plakaten kom, var den rullet sammen i en pappstrut, for å bevare den på best mulig måte. I og med at papirkvaliteten er veldig tykk, ble det lett noen bulker i den når jeg skulle brette den ut og legge den i rammen. Jeg la den derfor med skriftsiden ned på strykebrettet, og dampet den lett med strykejernet. Så god som ny :-)

Jeg er veldig fornøyd med min plakat, som er i elefantgrå med "gammelhvit" skrift, perfekt til min gråe vegg! Den henger på kjøkkenveggen som min daglige motivator både når kokkeleringen går galt, og når ungene slår seg vrang ;-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits