.....

Dagens interiørtips er enkelt men veldig funksjonelt :-)
Forny gamle eller slitte møbler med et strøk maling, og litt tapet, og de er igjen " fit for fight!" 
Vi arvet en barneseng fra min niese, som er en enkel og grei seng i serien Hensvik fra Ikea.
Den var noe slitt i malingen, og sengegavlene hadde en slags tapet på begge sider,
som min niese hadde klistret klistremerker på, og pirket bort tapet, slik at det ikke så så pent ut.
Jeg malte den med ett strøk maling i samme farge som den opprinnelig hadde, for å friske opp fargen litt.
Deretter brukte jeg tapetrester fra soverommet vårt og tapetserte gavlene på begge sider.
Det samme gjorde jeg med en hylle i samme serien, der jeg tapetserte inni hyllen (bildet over)
Resultatet er en litt "oppgradert" barneromsserie med møbler som i allefall ikke er helt lik alle andres :-)
OG, jeg fikk brukt tapetrestene til noe fornuftig :-)


(klikk på bildet for å se nærmere...)

10 kommentarer

oº°¨SkogsAlven¨°ºo

13.okt.2009 kl.09:56

Så fin blogg du har!
Jeg har nettopp knøpt et nytt interiørblad som jeg sitter her å blafrer i, men dette er da like så spennede! ^^

Selv har jeg stort sett bare gamle tremøbler fra 1800-tallet, men jeg har også noen nyere furumøbler som desperat trenger en omgang med malekosten. Kanskje jeg tilogmed finner en fin tapet og friske de opp med :D

Kirsti

13.okt.2009 kl.10:18

elvenkingdom:Takk!! V eldig koselig å høre at andre synes bloggen er fin og inspirerende! Lykke til med malingen...;-)

Hilde

13.okt.2009 kl.11:56

Hei Kirsti

Så kjempefin blogg! Artig å se noen glimt av hvordan dere har det. Vet jo at du er kreativ etter å ha sett deg i aksjon hos Geir.

Fikk lyst til å skifte stil hjemme nå jeg. Har du tips til fin tapet i stua. En vegg. Vi har en moderne stil, men jeg kunne tenke meg å gjøre det litt mer koselig. Noe med mønster.

Hilde

Perla

13.okt.2009 kl.12:23

Så flink du er! Her var det masse fine tips:)

Kirsti

13.okt.2009 kl.12:41

Hilde:

Hei!

Så koselig å høre fra deg. Det var lenge siden! Har fått litt oppdateringer om dere gjennom Liv og Geir da :-) Du burde sjekke ut Sandersons tapeter. De har utrolig mange fine! Og mye forskjellig å velge i! Kjøpte tapet til barnerommet der. Du kan se de fleste på sanderson.no eller com tipper jeg, og sikkert finne forhandlere i trondheim også...for dere bor vel her nå...? Tror de selger tapet på en liten interiørbutikk som ligger i Fjordgata ganske langt mot ravnkloa...hvis jeg ikke husker helt feil...:-) Ellers så har kanskje den svære byggmakker butikken på Tiller tapet...Jeg kjøpte den jeg tapetserte senga og soverommet vårt med på Maxbo i Oslo, og det er jo litt samme greie...:-) Endel billigere er det også der. Hva gjør du nå? Jobber på st. Olavs?? Jeg er i perm igjen, med Sofia på 6 mnd. Kanskje vi snakkes en dag...:-)

Kirsti

Kirsti

13.okt.2009 kl.12:50

Kirsti:

Ser at jeg ga deg litt feil adr her...de har sandersonfabrics.com... Det er sikkert lurt å velge en litt dus tapet uten for mye mønster, siden den skal være i stua...Kommer litt ann på fargen ellers på veggene deres, men jeg tror jeg ville gått for en i litt varm hvitfarge, noe mot naturhvit/ eggeskall, med litt enkelt mønster i en anne tone, men som ikke skriker for mye hvis du skjønner...:-) Da blir du kanskje ikke så fort lei av den...det er jo gjerne sånn med tapeter at man blir veldig fornøyd med den med en gang man har fått den opp på veggen, men dersom den er for spesiell, blir man lei den etter et halvt år... Det er sikkert lurt å tenke litt på hvilke farger og møbler dere har ellers i stuen, slik at ikke stil og mønster i tapeten kræsjer helt...fort gjort å bli fristet av et fint mønster, men så passer det kanskje ikke helt inn i stilen... Nå vet ikke jeg hvordan dere har det hjemme... Vi han nok litt blanding av romantisk og noe moderne tror jeg, men jeg kunne aldri hatt en moderne tapet på veggen i stua, for det hadde kræsjet helt... Vel...mye skriv frem og tilbake her nå :-)

Kirsti

Hilde

13.okt.2009 kl.13:18

Takk for svar :) Da får jeg se hva jeg får til. Har egnetlig en ensfarga dus lillafarge nå, men vi må tapetsere på ny pga feil i tapeten.

Vi bor i Trondheim ja. På Ugla. Vi trives kjempegodt. Så fint å gå turer her. Vi var i tusseløypa på søndag. Kjempeartig!! Kom gjerne på besøk!

Barbro

16.okt.2009 kl.21:12

Denne siden din er bare helt RÅ, snuppa. Fatter ikke hvor du graver frem kreativiteten din fra...Digg! Også får jeg, som i grunnen må karakterisere meg selv som relativt lite kreativ sjel, inspirasjon til en aldri så liten "facelift" her hjemme... Men det kommer nok til å ta sin tid... Klem og klem!

Kirsti

16.okt.2009 kl.21:34

Barbro:

Næmmen! kjære, vene Barbro! Det er da i allefall bare tull! Du har mer enn nok kreativitet, og hvis det er noe det skorter på, må det nok være tida...:-) Du er supermama! Jeg går jo hjemme her og dilter i permisjonen min :-)

Jeg har vært "4-barns mor" siden onsdag...og hjelpe meg sier jeg bare!!!Skrekk og gru!!!! Det er helt utrolig hvor mye mas og spørsmål det går ann å prakke på meg fra alle kanter i løpet av en dag...Vi får ta en sweet chilli igjen snart!! Kjenner at jeg får litt abstinenserr etter den...Klem

Ingrid

18.okt.2009 kl.20:02

Hei vennen, Takk for koselig kveld igår. Deilig mat og veldig trivelige folk og stemning:) Må si jeg synes bloggen din er utrolig gøy å lese. Skulle nesten ha tipset et eller annet interiørblad. Da kunne det blitt fast spalte og hjemmekontor!! Ha en strålende uke så sees vi om ikke lenge!;)Klemmer

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits