Dagens interiørtips...

Nok et tips til barnerommet....
...som dere skjønner er det stort sett der jeg har holdt til i det siste...:>)
Jeg er nok av den typen som bare MÅ bli ferdig med det jeg holder på med så fort som mulig, slik at jeg kan se resultatet slik jeg hadde sett det for meg... Av og til klaffer det veldig bra, mens av og til blir det heller dårlig....MEN, de gangene jeg blir fornøyd, bare eter det på seg kan du si...og jeg får bare fler og fler ideer som jeg, nesten som en tvangstanke, bare må sette ut i livet :-D Jeg sier takk for kreativiteten, det er ikke det, men min mann kan bli en smule oppgitt og lei av alle påfunnene mine....som å male om rom igjen etter bare 6 mnd....eller all shoppinga på loppemarked etter gamle ting jeg tenker å skape om til noe vakkert...:-)
Det er nettopp en slik ting dagens tips omhandler... Nemmelig mormors gamle tallerkenhylle...
Den hadde opprinnelig 3 rader, men det syntes jeg ble litt "too much", så jeg kappet av 2, og malte den i fargen lys antikk. Nå henger den på rommet til datteren min, med både mine gamle og hennes nye barnebøker i:-) Under har jeg hengt et kniplings-bånd, med klesklyper som er malt i forskjellige rosafarger (litt rosa må da den stakkars ungen få på rommet sitt...hehe...). Der henger hun "alle" brevene sine, og tegninger på rekke og rad!

Én kommentar

sissel76

05.okt.2009 kl.23:30

så søt den var:)

Skriv en ny kommentar

Kirsti

Kirsti

30, Trondheim

"Ophelie...en blogg med masse kreativitet, små og store gleder" Mitt ønske er at denne bloggen skal være til glede og inspirasjon for folk flest.

Kategorier

Arkiv

hits